середа, 04 травня 2016 12:28

Тука назвав основне завдання свого наступника

Тука назвав основне завдання свого наступника
Фото: УНИАН

Головне завдання губернатора Луганської військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза - зробити все для відновлення миру в регіоні.

Про це сказав Георгій Тука, колишній очільник Луганської області, в інтерв'ю каналу "112 Україна".

"Контрабанда - це не головна проблема в області. Ми все-таки налаштовані на відновлення миру і розвитку цивільного життя. Тому після І кварталу виконалми 119% надходжень до державного бюджету, місцевого бюджету - на 159%. Я вважаю, що це непоганий результат. Є куди рухатися, є з чим працювати", - сказав Тука.

Залишилися речі, які екс-губернатор не встиг зробити. Але "заповіту" своєму наступникові він не лишав.

"Не все закінчено, що хотілося б. Я вважаю, що мені не вистачило приблизно ще 2-3 місяці. Але життя досить динамічне, і сталося те, що сталося. Це зміна якості. Принаймні я так це сприймаю, і не тільки я. Після вирішення тактичних завдань на Луганщині я повинен вирішувати стратегічні завдання, які стоять перед державою в цілому", - розповів Тука.

Починати треба з формування команди фахівців і розробки державної стратегії, якої досі немає, вважає новопризначений заступник міністра з питань окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тука розповів, як повертатиме окуповані території

Нагадаємо, 29 квітня Георгія Туку звільнили з посади та призначили заступником міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб. Новим очільником області став Юрій Гарбуз, депутат Верховної Ради від фракції "Блок Петра Порошенко".

Зараз ви читаєте новину «Тука назвав основне завдання свого наступника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути