четвер, 23 липня 2015 09:46

Тука і Жебрівський боротимуться із контрабандою разом — політолог

Тука і Жебрівський боротимуться із контрабандою разом — політолог

 Політолог Євген Магда позитивно оцінив призначення волонтера Георгія Туки головою Луганської обласної військово-цивільної адміністрації. Про це політолог сказав у коментарі Gazeta.ua.

"Головний плюс у тому, що Тука не з команди президента. Навпаки -  він доволі часто критикував Порошенка. По-друге, Тука активно займався волонтерською діяльністю.

У нього немає досвіду роботи в системі державного управління. Але у нинішній ситуації це швидше плюс, ніж мінус. Бо людей, які працюють в системі, вона сама й ламає та підлаштовує під власні стандарти", - пояснив Магда.

Він вважає, що Тука заслужив довіру президента своєю волонтерською діяльністю.

"Тука користується повною підтримкою Порошенка. Своєю волонтерською діяльністю він показав, що спроможний вирішувати складні питання в складних умовах. Його перші кроки на посаді губернатора мають бути спрямовані на припинення контрабанди, незаконного обігу підакцизних товарів. Думаю, що в цьому питанні буде спільна лінія Туки та Жебрівського (голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації — ред.)", - зауважив Магда.

Нагадаємо, що Порошенко призначив волонтера Георгія Туку головою Луганської обласної військово-цивільної адміністрації 22 липня. Представлення відбулося у Сіверськодонецьку, де президент провів нараду з активом області. 

Зараз ви читаєте новину «Тука і Жебрівський боротимуться із контрабандою разом — політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути