неділя, 23 лютого 2014 10:51

Три основні кандидатури на посаду прем`єра: Тимошенко, Яценюк та Порошенко - Томенко

Три основні кандидатури на посаду прем`єра: Тимошенко, Яценюк та Порошенко - Томенко
Фото: obozrevatel.com

У Верховній Раді України обговорюється три основні кандидатури на пост прем'єр-міністра України: екс-прем'єр Юлія Тимошенко, лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк і позафракційний народний депутат Петро Порошенко, повідомив народний депутат фракції "Батьківщина" Микола Томенко.

"На сьогоднішній день кандидатур багато, основні з них три - Тимошенко, Яценюк, Порошенко. Обговорювалася кандидатура Тігіпка (заступник лідера фракції Партії регіонів Сергій Тігіпко - Gazeta.ua), але після того, як він не з'явився на нічне засідання парламенту, він втратив свої можливості", - сказав він журналістам в неділю вранці.

Також у коментарі народний депутат фракції Партії регіонів Юрій Мірошниченко припустив, що депутати фракції Партії регіонів не будуть голосувати за кандидатуру Тимошенко на посаду прем'єра, додавши, що "звичайно, багато чого буде залежати від того, чи увійде Партія регіонів у коаліцію".

Зараз ви читаєте новину «Три основні кандидатури на посаду прем`єра: Тимошенко, Яценюк та Порошенко - Томенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути