пʼятниця, 01 березня 2013 20:16

Томенко готовий допомогти губернатору Черкащини вивезти речі

Томенко готовий допомогти губернатору Черкащини вивезти речі

Опозиціонер заявив, що створить ініціативну групу в парламенті задля протидії Сергію Тулубу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Губернатор Тулуб не дав кошти на фінансування центру для хворих на ниркову недостатність

"Нам закидають аби ми створили групу черкащан у парламенті. Я почав цим займатися. Моя ідея полягає в тому, що справжні патріоти повинні об'єднатися довкола ідеї звільнення Черкащини від заробітчан і корупціонерів. Вже сьогодні Томенко, Геращенко й позафракційний Тимошенко підтримують і вважають, що нашим головним завданням є звільнення Тулуба і всіх інших заробітчан. Ми готові транспортом забезпечити, щоб вони вивезли речі з Черкаської області. Це найбільш патріотичний крок. Решта депутатів поки що не визначилися. Кажуть, що готові співпрацювати в частині вибивати кошти. Я запитую: для кого? Для тих, хто їх вкраде? До мене вже дійшли чутки, що на Черкащині вже не 50 % відкату, а 95 % і народ вже боїться ті субвенції брати, бо готівкою треба віддавати майже все. Тому об'єднатися, щоби вибивати гроші для заробітчан, які крадуть наші бюджетні кошти я не збираюся. Я думаю до нас приєднається і Гриценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це вже до фашизму доходить" - губернатор Черкащини про опозицію

Нагадаємо, 18 лютого о 13.00 на Соборній площі в Черкасах представники місцевої опозиції провели мітинг за відставку голови Черкаської ОДА Сергія Тулуба. Серед плакатів вирізнявся напис блакитним на білому фоні: "Тулуб, чемодан, вокзал, Донецк". Опозиціонери пообіцяли влаштовувати мітинги щодня, поки Сергій Тулуб не піде у відставку.

Зараз ви читаєте новину «Томенко готовий допомогти губернатору Черкащини вивезти речі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути