понеділок, 18 листопада 2013 22:23

"Тітушки" спробують вкрасти голоси на округах - Іллєнко

"Тітушки" спробують вкрасти голоси на округах - Іллєнко
Андрій Іллєнко Фото: ua.golos.ua

Влада намагається ускладнити процес виборів на п'яти проблемних округах. Таку думку в ефірі телеканалу ТВі сказав "свободівець" Андрій Іллєнко, коментуючи наявність великої кількості кандидатів.

"Це є технологія влади — розмити максимально, по-перше, голоси, технічно ускладнити процес виборів. Тому що такий бюлетень, а половина за останні кілька днів напишуть заяви про те, що вони знімаються і поставлять "Вибув", - сказав він.

За його словами, на 223 окрузі впроваджується "технологія клоунів".

"На 223 окрузі, Шевченківський район Києва, ми виявили чоловік 20 серед цих технічних кандидатів — це майстри спорту, з різних силових видів спорту. Тобто це є банальні "тітушки", які, до речі, беруть участь у різних рейдерських атаках і т.д., які очевидно будуть використовуватися безпосередньо на ОВК. Плюс технологія клонів далі намагається бути впроваджена. Зараз на 223 окрузі є кандидат Левченко, який йде від опозиції. Також є два Левченки, які будуть перед ним по алфавіту в списку кандидатів. Один з них подав документи, що він працює головою аналітичної служби громадській організації ВО "Свобода". Такої організації не існує. Тобто створили таку "пустишку", щоб у нього було у бюлетені записано, щоб людей остаточно заплутати. Бо справжній Юрій Левченко якраз — голова аналітичної служби "Свободи", і це буде записано у бюлетені", - зазначив політик.

"Свободівець" вважає, що "тітушки" спробують вкрасти голоси.

"Подібні технології використовуються повним ходом. І ми розуміємо, чому це відбувається. Тому що іншого шляху у них немає: тільки задурити людям голови, тільки заплутати, зробити низьку явку і сфальсифікувати. І "тітушками" в ОВК вкрасти голоси", - додав Іллєнко.

Зараз ви читаєте новину «"Тітушки" спробують вкрасти голоси на округах - Іллєнко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути