середа, 09 листопада 2011 18:00

Тимошенко зустрічатиме Новий рік вдома?

Тимошенко зустрічатиме Новий рік вдома?

Політолог Вадим Карасьов вважає, що екс-прем'єра Юлію Тимошенко до Нового року звільнять із СІЗО. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

За словами експерта, Тимошенко можуть звільнити після розгляду скарги в Апеляційному суді або шляхом голосування у парламенті за закон, яким із Кримінального кодексу вилучається 365 стаття, за якою її засудили.

"Це вже не важливо і є другорядним та технічним питанням. Головне – треба вирішити політичне. Тому що без Юлії Тимошенко Європа не буде мати справу з Віктором Януковичем", - зауважив Карасьов.

Коментуючи інформацію ЗМІ про те, що в оточенні президента є люди, які б хотіли, аби Тимошенко сиділа, він наголосив: "Це така гра на те, щоб показати, з якими труднощами стикається Янукович - ніби незважаючи на цей супротив, він заради поліпшення стосунків з Європою, заради європейського вибору країни пішов на те, щоб звільнити Тимошенко".

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко зустрічатиме Новий рік вдома?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути