субота, 26 грудня 2009 13:59

Тимошенко заперечує українські проблеми з оплатою за газ

Тимошенко заперечує українські проблеми з оплатою за газ

Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко заперечує заяви керівництва "Газпрому" про неплатоспроможність української сторони.

Про це вона заявила на брифінгу в Каневі.

"Такі заяви звучать перед завершенням кожного місяця, як мінімум рік, і ми, Україна, чітко і упевнено в кризу ведемо наше фінансове життя", - повідомила Тимошенко.

Напередодні голова правління "Газпрому" Олексій Міллер оцінив ситуацію, що складається з оплатою Україною російського газу за грудень, як "тривожну".

Він відзначив, що "Газпром" спілкується з українськими колегами в щоденному режимі. "Ми бачимо і чуємо, що Україна зазнає дуже серйозні проблеми в оплаті постачань російського газу за грудень", - сказав голова компанії.

Поки що, "Газпром" і НАК "Нафтогаз України" ухвалили рішення у зв"язку з новорічними святами перенести термін оплати газу за грудень з 7 січня на 11 січня. Така схема з щомісячними виплатами була введена на початку 2009 року, і відтоді "Нафтогаз" ще жодного разу не затримав оплату постачань, хоча в деякі місяці йому доводилося користуватись коштами бюджету.

Інтерфакс

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко заперечує українські проблеми з оплатою за газ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути