пʼятниця, 15 лютого 2013 14:05

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко "замовила" Щербаня за 3 мільйони доларів - свідок у справі

Тимошенко "замовила" Щербаня за 3 мільйони доларів - свідок у справі
Фото Лесі Оробець з Facebook

Свідок у справі про вбивство Євгена Щербаня Сергій Зайцев стверджує, що Юлія Тимошенко "замовила" нардепа за три мільйони доларів. Про це він заявив під час допиту на засіданні Перчерського райсуду Києва у п'ятницю.

"Він (Кириченко – колишній радник Лазаренка – ред.) говорив, що вона (Тимошенко – ред.) віддала "трояк". Він мав на увазі, що Матросу (член банди Кушніра Мільченко – ред.) було сплачено три мільйони доларів. Він сказав: "Ця лошиця сплатила трояк", - сказав Зайцев, якого цитує НБН.

Свідок, посилаючись на слова Кириченка, також розповів про організацію вбивства: "Він сказав, що люди Кушніра (організатор вбивства Щербаня – ред.) одягалися у форму міліцейську, що це було організовано. Ці люди – професіонали, і все зробили як у голлівудських фільмах".

Як повідомляє інформагентство "Укрінформ", свідок Ігор Мар'їнков заявив на допиті, що вбивство Євгена Щербаня замовив Павло Лазаренко в інтересах Юлії Тимошенко. Посилаючись на слова покійного організатора злочину Євгена Кушніра, свідок стверджував, що Лазаренко давав вказівку Тимошенко переказати на рахунки кримінального авторитета у Дніпропетровську Олександра Мільченка два мільйони доларів за вбивство.

Водночас Мар'їнков плутався у свідченнях, оскільки дані про кількість грошей за вбивство у протоколі його допиту не співпадають зі свідченнями на суді: 3 мільйони доларів у протоколі та 2 – за його словами.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко "замовила" Щербаня за 3 мільйони доларів - свідок у справі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути