неділя, 19 червня 2011 11:20

Тимошенко викликали на "печерське судилище"

Тимошенко викликали на "печерське судилище"

Печерський районний суд Києва почне попередній розгляд "газового справи" стосовно колишнього прем'єр-міністра України, лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко в п'ятницю, 24 червня.

Про це вона написала у своєму мікроблозі на Twitter.

"Щойно отримала телеграму. Янукович вирішив почати печерське судилище проти мене негайно - вже в п'ятницю (24 червня) о 9.00, за адресою: Хрещатик, 42-А", - зазначила Тимошенко.

Нагадаємо, Генеральна прокуратура передала до Печерського суду кримінальну справу за обвинуваченням Тимошенко у перевищенні службових повноважень при укладенні газових контрактів з Росією в 2009 році.

У квітні поточного року Генпрокуратура порушила проти Тимошенко третю за рахунком кримінальну справу - щодо газових контрактів 2009 року. Перші дві кримінальні справи були порушені щодо нецільового використання коштів, отриманих Україною в рамках Кіотського протоколу, і в зв'язку з купівлею автомобілів для сільської медицини. Тимошенко звинувачують у перевищенні влади і службових повноважень.

Рішенням суду термін ознайомлення з матеріалами "газової справи" був обмежений 16 червня. 17 червня Генеральна прокуратура передала справу до суду.

З матеріалами кримінальних справ про "кіотські гроші" і закупівлі автомобілів для сільської медицини Тимошенко повинна ознайомиться до 25 червня.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко викликали на "печерське судилище"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути