вівторок, 16 червня 2009 15:13

Тимошенко услід за Ющенком покаже свою Конституцію Венеціанській комісії

Тимошенко услід за Ющенком покаже свою Конституцію Венеціанській комісії

Блок Юлії Тимошенко погоджуватиме ініційовані ним зміни в Конституцію з Венеціанською комісією, заявляє прем"єр-міністр України, лідер БЮТ Юлія Тимошенко.

"Безумовно, ми сьогодні гармонізуємо українське законодавство з європейським законодавством. Саме тому всі зміни в Конституцію, які запропонує наша політична команда, обов"язково проходитимуть через обговорення у Венеціанській комісії. Вона якраз і може вивчити зміни в Конституції на предмет їх адекватності, дотримання прав людини, демократичності і так далі", - сказала Тимошенко на прес-конференції за підсумками 13-го засідання ради з питань співпраці між Україною і ЄС у вівторок в Люксембурзі.

Раніше міністр юстиції України Микола Оніщук заявив, що Венеціанська комісія в цілому позитивно оцінила підготовлений президентом Віктором Ющенком проект змін до Конституції, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко услід за Ющенком покаже свою Конституцію Венеціанській комісії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути