середа, 14 грудня 2011 20:40

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко сьогодні двічі відмовилася від медобстеження

Тимошенко сьогодні двічі відмовилася від медобстеження

Екс-прем'єр України Юлія Тимошенко вже 18 разів відмовлялася від медичного обстеження, у тому числі в середу - двічі.

Як повідомляє прес-служба МОЗ, в середу в Київський слідчий ізолятор о 15.00 вдруге за добу прибула медична комісія, до складу якої входили фахівці Міністерства охорони здоров'я України, а також представники Державної санітарно-епідеміологічної служби України.

"Тимошенко Ю.В. від запропонованого медичного обстеження відмовилася", - відзначили в пенітенціарній службі.

У той же час, член комісії - спеціаліст Державної санітарно-епідеміологічної служби України - констатував належні санітарно-побутові умови в палаті, де в даний час знаходиться Тимошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Адвокат Тимошенко під вигуки "Банду геть!" стрибнув на "Беркут"

Всього за період перебування екс-прм'єра в Київському СІЗО у зв'язку з її скаргами на стан здоров'я було організовано 29 виїздів за участю висококваліфікованих фахівців МОЗ, з них 18 разів екс-прем'єр відмовилася від проходження медичного огляду та обстеження.

За попередніми висновками комісій МОЗ, зокрема, під час оглядів, проведених у грудні, підстав для хірургічного лікування засудженої за межами слідчого ізолятора немає, протипоказань для слідчих дій або участі в судових засіданнях не виявлено, підкреслили в пенітенціарній службі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У БЮТі хочуть привселюдно розстріляти лікарів за псевдоогляд Тимошенко

"Рішення комісій були прийняті колегіально, протоколи підписані усіма членами комісії. Інформація про відмову лікарів підписувати протокол, а також про винесення лікарями МОЗ, Київського СІЗО та Державної пенітенціарної служби України висновку щодо неможливості участі Юлії Тимошенко у слідчих діях чи судовому процесі є недостовірною", - підсумували в повідомленні.

Раніше повідомлялося, колегія суддів Апеляційного суду Києва оголосила перерву в розгляді апеляції екс-прем'єра Юлії Тимошенко на вирок щодо "газової справи" до 10.00 20 грудня.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко сьогодні двічі відмовилася від медобстеження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути