Ексклюзиви
неділя, 13 квітня 2014 11:48

Тимошенко освистали в Холодному Яру

Тимошенко освистали в Холодному Яру
Юлія Тимошенко. Фото: tymoshenko-vona.com

У Холодному Яру на Черкащині сьогодні кілька тисяч людей вшановують пам'ять героїв Холодноярської республіки, які боролися з комуністичним режимом.

Виступити приїхали також лідер "Свободи" Олег Тягнибок та екс-прем'єр Юлія Тимошенко, повідомляє кореспондент Gazeta.ua Люди стояли з прапорами "Батьківщини" і "Свободи". За словами кореспондента, захід схожий на політичний мітинг.

Виступ Тягнибока підтримали оплесками. Коли ж почала виступати Тимошенко, люди стали скандувати "Ганьба!", свистіти, дехто наспівував пісню "..лалалала" про Путіна.

Частина натовпу почала підтримувати Тимошенко, викрикуючи "Юля!". Тимошенко довелося перервати виступ. Натовп заспокоївся лише після того, як ведучий пояснив, що пам'ятні дні повинні об'єднувати, а не вносити розбрат. Проте, після того, як Тимошенко сказала, що в ці хвилини на сході України відбувається антитерористична операція, люди знову почали кричати і свистіти. Прихильники Тимошенко стали говорити, що це проросійські провокатори.

Тимошенко продовжила виступ, заявивши, що така реакція людей на неї є наслідком тієї політики, яка проводилася в країні останні кілька років, а саме робота по дискредитації її як політика.

Люди між собою говорять, що сьогоднішнє вшанування героїв у Холодному Яру - це не той захід, де мають піаритися кандидати в президенти. Але виступ Тягнибока сприймають, бо він сюди приїздить не вперше. Тому частина людей проти політизації пам'ятних днів у Холодному Яру.

 

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко освистали в Холодному Яру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути