пʼятниця, 10 лютого 2012 13:11

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко оглянуть ще й нардепи з медичною освітою

Тимошенко оглянуть ще й нардепи з медичною освітою

Міністерство охорони здоров'я не бачить перешкод, аби народні депутати, які за фахом є лікарями, взяли участь у огляді екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Про це на брифінгу у Верховній Раді повідомив голова фракції БЮТ-"Батьківщина" Андрій Кожем'якін.

"Ми попросили Литвина, щоб він сприяв зустрічі з комісією МОЗ наших депутатів, медиків, які професійно займалися медициною. Це Передерій, Добряк, Шевчук, а також Карпук із фракції НУ-НС. Сьогодні дві години тому така зустріч відбулася. У МОЗ наші депутати почули інформацію, яка стосується підготовки до зустрічі іноземних спеціалістів. Це два спеціалісти з Німеччини і 5 канадійців, які приїжджають у понеділок. Що стосується червоного хреста, то міністерство поки не має відповіді щодо їхніх кандидатур", - зауважив нардеп.

За словами Кожем'якіна, міністерство готове приступити до обстеження Тимошенко у Качанівськй колонії, а також до проведення лабораторних досліджень.

"Сьогодні захист Юлії Володимирівни буде звертатися до керівництва колонії, до Пенітенціарної служби з проханням передати дозвіл Юлії Володимирівні, щоб у тій комісії брали участь один чи два народних депутатів від нашої фракції чи НУ-НС, які мають медичний фах", - додав "бютівець".

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко оглянуть ще й нардепи з медичною освітою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути