середа, 25 липня 2012 11:27

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко незаконно позбавляють права на короткострокові зустрічі - БЮТ

Тимошенко незаконно позбавляють права на короткострокові зустрічі - БЮТ
"Батьківщина" закликала пенітенціарну службу не обмежувати права Тимошенко й припинити виконувати незаконні накази. Фото: file.liga.net

Юлію Тимошенко незаконно позбавляють права на короткострокові зустрічі.

Про це заявила прес-служба партії "Батьківщина".

"Вчергове вимушені констатувати, що Державна пенітенціарна служба перекручує факти та розповсюджує неправду щодо Юлії Тимошенко, яка за замовленням режиму Януковича незаконно позбавлена волі. Останнє короткострокове побачення, передбачене 110-ою статтею Кримінально-виконавчого кодексу України, відбулося 1 червня цього року. Тоді лідер опозиції зустрілася з Першим заступником голови партії "Батьківщина" Олександром Турчиновим. Після цієї дати жодна заява Юлії Тимошенко на короткострокові побачення не була задоволена", - йдеться в повідомленні відомства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада обмежує побачення Тимошенко, аби вона не могла керувати "Батьківщиною" - нардеп

Те, що режим Януковича був вимушений почати допускати до лідера опозиції європейських політиків, ще не означає, що ці політики відвідували лідера опозиції замість короткострокових побачень із рідними, вважають у "Батьківщині".

У партії також нагадали пенітенціарній службі, що вона не має права обмежувати спілкування Юлії Тимошенко з захисниками ні за чиїми наказами, бо це є порушенням кримінального законодавства та перевищенням повноважень.

"Закликаємо пенітенціарну службу, яка перетворилась в піар-агенцію Банкової, не обмежувати права Юлії Тимошенко, припинити виконувати незаконні накази, зосередитися на виконанні власних обов'язків. Радимо проявляти принциповість там, де це потрібно, зокрема, в розслідуванні справ із загибеллю людей в місцях позбавлення волі", - зазначили у відомстві.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко незаконно позбавляють права на короткострокові зустрічі - БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути