субота, 13 серпня 2011 18:38

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко не можливо передати iPad у СІЗО - "регіонал"

Тимошенко не можливо передати iPad у СІЗО - "регіонал"

Нардеп від Партії регіонів Василь Грицак заявив, що передати в Лук'янівське СІЗО планшетний комп'ютер для екс-прем'єра Юлії Тимошенко неможливо, оскільки це не передбачено законодавством. Про це повідомляє прес-служба ПР.

Таку думку депутат висловив, коментуючи чутки про те, що для Тимошенко нібито можуть передати iPad, заплативши 100 доларів.

"Їй не передадуть планшетний комп'ютер, оскільки це забороняє закон. Уявіть собі, що співробітники СІЗО погоджуються передати їй iPad в той час, як арешт Тимошенко перебуває під контролем суспільства і правоохоронних органів. Я в це не вірю, вважаю, що це неможливо", - сказав Грицак.

Він також спростував факт того, що в Лук'янівському СІЗО Тимошенко дозволили користуватися шпильками для того, щоб вона могла заплести собі косу.

"Я думаю, що Тимошенко робить собі зачіску перед входом в зал суду і винятків бути не може. Якщо заборонено, то заборонено", - сказав Грицак.

Раніше повідомлялося, Тимошенко розповіла європейським ЗМІ, що її можуть вбити у в'язниці.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко не можливо передати iPad у СІЗО - "регіонал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути