Ексклюзиви
пʼятниця, 31 травня 2013 10:15

Тимошенко не готова підтримати Кличка, у якого зараз найбільший рейтинг — експерт

Тимошенко не готова підтримати Кличка, у якого зараз найбільший рейтинг — експерт
Фото: ua-slovo.net

Те, що екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко підтримує рішення Об'єднаної опозиції не висувати єдиного кандидата від опозиції на президентських виборах 2015 року в першому турі означає, що вона не готова підтримати Кличка, у якого зараз найбільший рейтинг.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Михайло Погребінський.

"Треба ж, якось обґрунтовувати ту позицію, яка вже існує і оскільки немає перспективи висування єдиного кандидати в найближчим часом, тому треба виправдати, те що це не відбувається. В словах Тимошенко є певна логіка", - наголосив він.

Окрім того, за його словами, "справа в тому, що ті хто очікують повалення нинішнього режиму (це велика частина українських громадян, так і спонсори в опозиції, як внутрішні так і зовнішні) хочуть спростити для себе ситуацію".

"Вони хочуть консолідувати всі фінансові зусилля на підтримці якогось одного кандидати, для них це було б зручніше і для людей це було б простіше", - додав політолог.

Водночас, він переконаний, що "те, що говорить Тимошенко – схоже на політтехнологію".

"Є логіка в цьому, але є логіка і в зворотньому випадку – висунути єдиного кандидата, зробити на нього ставку, спрямувати на нього всі зусилля. Але оскільки цей кандидат не Тимошенко, не Яценюк, то схоже на те, що Тимошенко зараз не готова підтримати Кличка, у якого зараз найбільший рейтинг.

Нагадаємо, екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко підтримує рішення Об'єднаної опозиції не висувати єдиного кандидата від опозиції на президентських виборах 2015 року в першому турі. Також вона закликала припинити акції від опозиції "Вставай, Україно!" і нібито антифашистські мітинги, які, за її словами, організовувала влада для роздроблення суспільства.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко не готова підтримати Кличка, у якого зараз найбільший рейтинг — експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути