середа, 23 листопада 2011 21:46

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко назначили терапевтичне лікування

Тимошенко назначили терапевтичне лікування

Комісією Міністерства охорони здоров'я рекомендовано надання екс-прем'єру Юлії Тимошенко терапевтичного лікування. Про це повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби.

"23 листопада 2011 року, в рамках виконання рекомендації комісії МОЗ України для проведення додаткового інструментального обстеження (магнітно-резонансна томографія, рентген, сонографія) стану здоров'я Тимошенко за межами Київського СІЗО ув'язнену було вивезено до Київської обласної клінічної лікарні", - нагадали в прес-службі.

"Цього ж дня, за письмовою згодою Тимошенко, до Київського СІЗО прибула комісія МОЗ України для вивчення результатів згаданого обстеження та призначення подальшого лікування", - заявили у відомстві.

Скарг чи заяв щодо порядку проведення медичного обстеження, а також відносно дій комісії МОЗ або персоналу Київського СІЗО від Тимошенко не надходило.

Раніше повідомлялося, генеральний прокурор України Віктор Пшонка заявив, що стан здоров'я екс-прем'єра України дозволяє проводити з нею слідчі дії.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко назначили терапевтичне лікування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

71

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути