Ексклюзиви
понеділок, 01 жовтня 2012 17:51

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко каже, що отримала виписку з лікарні

Тимошенко каже, що отримала виписку з лікарні
Фото: fakty.ictv.ua

Екс-прем'єр України Юлія Тимошенко стверджує, що їй видали від Державної пенітенціарної служби документ про припинення лікування та виписку з лікарні.

"Зараз, в ці хвилини, коли я пишу це звернення, щоб зламати мене і мою волю, навколо мене зварюють нову клітку, додаткові грати, забирають необхідні предмети користування, закрили на ключ туалетну кімнату і поставили навколо мене потрійну кількість охорони. Пенітенціарна служба дала мені папірець про припинення лікування та виписку з лікарні, як чергову помсту за мою позицію", - йдеться у заяві Тимошенко, озвученій в понеділок біля харківської лікарні її адвокатом Олександром Плахотнюком і опублікованому на сайті" Батьківщина".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко у відеозверненні закликала людей скинути на виборах мафію

Згідно із заявою, Тимошенко з 28 вересня почала в лікарні акцію протесту. "На знак протесту я не повернулася в тюремну палату, і дві доби, включаючи дві ночі, перебувала просто на підлозі біля дверей, куди протизаконно не допустили моїх колег, і наполягала на тому, щоб закон про їх допуск був виконаний", - стверджує екс -прем'єр.

За її словами, суть протесту - не в боротьбі за її особисті права, а в тому, щоб привернути увагу до того, що в "країні Януковича" більше не існує законів для всіх 46 млн людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тюремники оприлюднили відео, на якому Тимошенко туфлею б'є в двері

"Тепер діє тільки вовчий закон сили зграї і їх сумнівного лідера. Силові структури, парламент, суди, слабкі духом чиновники тепер живуть не за законами, а за вказівками господаря держави і його "смотрящих" на місцях", - зазначає Тимошенко.

"Найважливіше, що в країні настає хаос без законів і обмежень. В таких умовах країни не виживають. Із такими країнами ніхто не хоче мати справи. Мій протест саме проти цього. Проти такої мутації суспільного життя повинен боротися і протестувати кожен розумний і відповідальний чоловік . Якщо у всіх нас не вистачить на це духу, то кат буде стояти за плечима у кожного з нас", - попереджає Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко каже, що отримала виписку з лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути