Ексклюзиви
пʼятниця, 11 січня 2013 16:31

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко другий день ночує в коридорі

Тимошенко другий день ночує в коридорі
Фото: kontrakty.ua

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко, яка оголосила акцію громадянської непокори, як і раніше відмовляється повертатися в палату і ночує в коридорі.

"У коридорі, як і раніше в палату не заходить. Це (повернення в палату) виключено", - сказав Плахотнюк кореспонденту "Інтерфакс-Україна" після зустрічі з екс-прем'єром у лікарні "Укрзалізниці" .

За словами адвоката, екс-прем'єр сидить на ходунках і не користується тапчаном, який співробітники пенітенціарної служби встановили в душовій кімнаті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада не підтримала декриміналізацію "статті Тимошенко"

"Їй поставила пенітенціарна служба в санвузлі цей тапчан, так званий, залізний. Він стоїть біля "зручностей". Якщо вони вважають що нормально в таких умовах і на такому тапчані спати - нехай спробують це зробити. Тому говорити, що був повноцінний сон або повноцінний відпочинок, не можна Дві доби точно вона не спала, а потім якийсь час дрімала якось, але все це до умов максимально наближених до бойових, скажімо так", - зазначив Плахотнюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція знову наступає на ті ж граблі — Зубанов про невизнання призначення Соркіна

Начальник Качанівської виправної колонії Ігор Колпащіков підтвердив, що Тимошенко не повернулася до палати, проте відповідати на запитання, де і як вона ночувала, відмовився. "Там багато приміщень", - сказав Колпащіков.

Нагадаємо, 8 січня захисник екс-прем'єра, народний депутат Сергій Власенко оприлюднив відкритий лист Тимошенко до президента Віктора Януковича, в якому вона оголосила про початок особистої акції громадянської непокори.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко другий день ночує в коридорі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

50

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути