четвер, 30 травня 2013 12:45

Тимошенко для опозиції виступила в ролі судді — політолог

Тимошенко для опозиції виступила в ролі судді — політолог
Володимир Цибулько. Фото: epochtimes.com.ua

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко виступила в якості рефері на змагальному опозиційному полі. Так Gazeta.ua політолог Володимир Цибулько прокоментував лист ув'язненої щодо її не підтримки висування в першому турі єдиного кандидата в президенти від опозиції.

"Тимошенко в такий напружений момент, коли з'явилося спрощення політики в очікуванні єдиного кандидата, вдало вийшла на арену. Коли є невизначеність та розгубленість, всі чекають на суддю. В цій ролі і виступила Юлія Володимирівна", - наголосив він.

За словами експерта, така її позиція є ще формою гри із Банковою. "Про це свідчить її заява щодо не проведення акції "Вставай, Україно!" в Донецьку. Вона намагається бути переговорною стороною опозиції із владою. Це їй потрібно, аби знову ставати суб'єктом політики. Вона вдало повернулася в інформаційне поле із влучною окремою позицією. Це робить її вагомою фігурою в нових сценаріях. Раніше лідери опозиції вибудовували їх так, ніби не враховували її наявності. Історичні скандування: "Юлі — волю!" ні до якого звільнення призвести не могли. Тому вона намацує слабкі місця у владі", - зауважив Цибулько.

Політолог пояснив, що Тимошенко, як і лідери опозиції, віддала вирішення питання єдиного кандидата від опозиції вулиці. "Все одно за півроку хтось із трьох наробить багато помилок і зійде з дистанції. Найбільше шансів перемогти зараз у Кличка, бо президентський рейтинг Яценюка падає, а у Тягнибока — не дотягує. Сама Тимошенко досі не бачить себе кандидатом в президенти", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко для опозиції виступила в ролі судді — політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути