понеділок, 29 липня 2013 19:54

Тимошенко демонструє вражаючу здатність до політичного виживання - політолог

Тимошенко демонструє вражаючу здатність до політичного виживання - політолог
Костянтин Матвієнко вважає, що Тимошенко досі є впливовим політиком. Фото: obozrevatel.com

Ув'язнена колишній прем'єр-міністр Юлія Тимошенко залишається одним із головних суб'єктів української політики.

Таку думку висловив експерт Корпорації стратегічного консалтингу "Гардарика", політолог Костянтин Матвієнко в ефірі "Ера-FM".

"Я би не сказав, що ці два роки були без Тимошенко. Юлія Володимирівна демонструє вражаючу здатність до політичного виживання. Фактично ми бачимо, що вона залишається політиком номер 1 в опозиційному середовищі. Якщо подивитися на кількість закордонних делегацій високопоставлених представників Європейського Союзу, Сполучених Штатів, які відвідували в лікарні Юлію Володимрівну, то стає очевидним, що вона безпосередньо впливає на політичний процес", - сказав він.

У свою чергу, директор Центру досліджень суспільних процесів В'ячеслав Ковтун зазначив, що Тимошенко, швидше за все, дозволять лікуватися за кордоном.

"Скоріше за все, ми будемо спостерігати за її лікуванням у Берліні. Думаю, Юлія Володимирівна буде відправлена у клініку "Шаріте". Але відповідальність за її політичну діяльність і заяви, точніше за їх відсутність, візьме на себе Німеччина в особі канцлера Ангели Меркель. У мене немає жодних сумнівів, що саме так і буде. Інакше Юлія Володимирівна не зможе вийти з Качанівської лікарні", - наголосив Ковтун.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко демонструє вражаючу здатність до політичного виживання - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

55

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути