вівторок, 01 червня 2010 17:06

Тимошенко: банда Януковича - Черновецького "доїть" киян

Тимошенко: банда Януковича - Черновецького "доїть" киян

БЮТ має намір у судовому порядку оскаржити підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги.

Про це сказано в заяві лідера БЮТ Юлії Тимошенко, оприлюдненій 1 червня.

"У нас є чіткий план, щоб зупинити дію злочинних розпоряджень КМДА про підвищення тарифів. Ми вже готуємо позов до суду і мають намір скликати позачергову сесію Київради для скасування рішення", - йдеться у заяві Тимошенко.

Вона нагадала, що Віктор Янукович обіцяв, що тарифи на ЖКП не зміняться.

"Відразу після підписання ганебних Харківських угод Янукович на всю країну заявив, що тепер уряд зможе не підвищувати комунальні тарифи. Минуло трохи більше місяця - і ми отримали підтвердження, що Крим здали даром: ніякого дешевого газу в Україні за Януковича не буде. Сьогодні стало відомо , що, згідно з рішенням столичного керівництва, кияни будуть платити за гарячу воду й опалення в півтора рази більше, а до кінця року тарифи будуть підвищувати ще кілька разів ", - нагадала Тимошенко.

Крім того, за словами лідера БЮТ, у Києві проходять штучної громадської слухання, на яких "затверджується підвищення в 3-4 рази тарифів на утримання будинків та прибудинкових територій".

"Зростання комунальних тарифів у столиці - це не самостійне рішення мера Черновецького, який висить на гачку у Януковича. Думаю, всі кияни повинні знати, що" Київенерго "належить представникам Партії регіонів. Бандити прийшли до влади, щоб" доїти "українців всіма можливими способами ", - зауважила Тимошенко у заяві, опублікованій на сайті БЮТ.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко: банда Януковича - Черновецького "доїть" киян ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути