середа, 21 квітня 2010 11:34

Тігіпко спростував чутки про передачу авіабудівних підприємств Росії

Тігіпко спростував чутки про передачу авіабудівних підприємств Росії

Україна не буде розраховуватися за дешевий газ підприємствами авіабудування. Про це журналістів запевнив віце-прем"єр з економічних питань Сергій Тігіпко.

"Газові контракти, які є на сьогодні - катастрофічні. І однозначно, що їх потрібно міняти. Однак можу вас запевнити, що зараз якихось жорстих умов, що Росія знизить ціну, а ми їм підприємство Антонова або ще якесь підприємство авіабудування - такого немає. Так питання не стоїть", - наголосив Тігіпко.

Віце-прем"єр також пообіцяв, що й цього року не буде підвищений пенсійний вік ні для жінок, ні для чоловіків.

"Ніякого збільшення пенсійного віку не буде. Нічого такого цього року не прогнозуємо. Тим більше Азаров заборонив нам говорити про це", - зазначив Тігіпко.

Нагадаємо, що учора одне з інтерет-видань повідомило, що має у своєму розпорядженні російський варіант проекту Угоди між урядами РФ та України про співпрацю в сфері авіабудування.

За цим документом, держави беруть на себе зобов"язання "сприяти інтеграції" російської "Об"єднаної авіабудівної корпорації" та Авіабудівного концерну "Антонов". Мовляв, Росія наполягає, щоб "Антонов" передав їм в статутний капітал свій контрольний пакет. За це Україні обіцяне зниження ціни на газ.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Тігіпко спростував чутки про передачу авіабудівних підприємств Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути