четвер, 18 жовтня 2012 14:06

Тігіпко не бачив, щоб "регіонали" порушували закон про вибори

Тігіпко не бачив, щоб "регіонали"  порушували закон про вибори
Фото: lifedon.com.ua

Віце-прем'єр-міністр України Сергій Тігіпко не знає, хто такий Корнацький і стверджує, що "регіонали" не порушують виборчого законодавства.

Про це він заявив під час прес-конференції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тігіпко сахається від самої думки про те, що Соболєв може стати прем'єром

"Наші опоненти вже формують громадську думку. Вони кажуть, що програють, бо їм заважають. Але в людей є пам'ять. Вони пам'ятають, що ті робили, коли були при владі. Вони бачать, як вони сьогодні не можуть між собою домовитись. Тому і реакція буде відповідною", - сказав він.

Тігіпко також нагадав, що після ухвалення закону про вибори опозиціонери хвалили його, а сьогодні, оскільки рейтинги низькі, критикують.

"Сьогодні преса та громадські організації можуть бути присутніми під час підрахунку голосів. Також встановлено відеокамери. Уся інформація з них зберігатиметься і передаватиметься до ЦВК. Це все робиться за підтримки Партії регіонів, бо ми хочемо чесних виборів",- наголосив він.

Тігіпко запитав журналістів, чи вони відчувають тиск. І заперечив усі факти тиску з боку "регіоналів".

"На мажоритарці конкуренція дуже жорстка. Якщо хтось думає, що на виборах дорога йому буде встелена трояндами, він помиляється", - сказав Тігіпко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Собор" нарікає, що влада залякує виборців веб-камерами

Віце-прем'єр зізнався, що не знає, хто такий Корнацький.

"Зараз багато говорять про Корнацького. Хто такий Корнацький? Я не знаю такого. Голослівні заяви сьогодні не пройдуть. Я буду розбиратися", - попередив він.

Також Тігіпко зазначив, що політичної реклами Партії регіонів на телебаченні менше, ніж у інших партій. А також додав, що на телешоу представників влади також значна менше, аніж опозиціонерів.

Зараз ви читаєте новину «Тігіпко не бачив, щоб "регіонали" порушували закон про вибори ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути