пʼятниця, 30 липня 2010 15:56

Тігіпко готовий до боротьби, бо йому ніхто нічого не подарує

Тігіпко готовий до боротьби, бо йому ніхто нічого не подарує

Одеські обласні власті поставили собі за мету зірвати вибори мера Ізмаїла. Про це сьогодні заявив лідер партії "Сильна Україна" Сергій Тігіпко, повідомили в прес-службі партії.

"Одеська влада не займається водопостачанням, наведенням ладу на ринках. Замість цього керівництво області поставило собі за мету зірвати вибори в Ізмаїлі", - заявив Тігіпко.

На виборах мера Ізмаїла, які повинні були відбутися 1 серпня, партія "Сильна Україна" очікувала перемоги свого висуванця Андрія Абрамченка, проте місцеві власті доклали всіх зусиль, щоб відмінити дострокові вибори.

"Мене це не дивує. Нам ніхто нічого не подарує. Якщо ми хочемо змінити країну, ми все одно повинні йти у владу, зокрема в місцеву. Я закликаю своїх прихильників бути абсолютно спокійними і діяти в рамках закону", - сказав Тігіпко.

Лідер "Сильної України" не виключає подібної протидії з боку губернатора по всій Одеській області: "Ізмаїл - це репетиція перед виборами в місцеві ради. Таких же дій можна очікувати від влади по всій області, і зокрема в Одесі. Я сподіваюся, що одесити і жителі області зроблять певні висновки, і коли прийде час голосувати в жовтні - зроблять правильний вибір", - сказав політик.

"Ми підемо на ці вибори, і в тому, що ми виграємо вибори в Ізмаїлі - я навіть не сумніваюся", - запевнив Тігіпко.

Зараз ви читаєте новину «Тігіпко готовий до боротьби, бо йому ніхто нічого не подарує». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути