вівторок, 01 вересня 2015 10:37

"Ти шо с*ка палкою махаєш, бл*дь!" - Тягнибок до нацгвардійця

"Ти шо с*ка палкою махаєш, бл*дь!" - Тягнибок до нацгвардійця

Під час зіткнень під Радою лідер партії ВО "Свобода" Олег Тягнибок провокував на конфлікт бійців Нацгвардії, використовуючи нецензурну лайку і хапаючись за щити.

Нагадаємо, в понеділок, 31 серпня, Верховна Рада України в першому читанні 265 голосами схвалила президентський законопроект про внесення змін до Основного закону країни в частині децентралізації влади. Після цього під будівлею парламенту почалися сутички мітингувальників, які виступають проти голосування за даний законопроект, з правоохоронцями. В результаті зіткнень і кинутої в правоохоронців гранати загинув один солдат строкової служби Національної гвардії України. Постраждали більше 120 правоохоронців і цивільних, у тому числі представники ЗМІ.

Аваков звинуватив в зіткненнях біля будівлі парламенту в понеділок Всеукраїнське об'єднання "Свобода" та його лідера Олега Тягнибока. "Я безпосередньо звинувачую Олега Тягнибока і його партію "Свобода". Я вважаю, що це злочин, а не політична позиція", - сказав він на брифінгу в понеділок у Києві.

 

Зараз ви читаєте новину «"Ти шо с*ка палкою махаєш, бл*дь!" - Тягнибок до нацгвардійця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути