четвер, 25 червня 2015 10:48

Терорист Захарченко заговорив про "Новоросію 2.0"

Терорист Захарченко заговорив про "Новоросію 2.0"

"Глава" самопроголошеної "ДНР" Олександр Захарченко хоче відтворити проект "Новоросія".

Про це він заявив увечері в середу, 24 червня.

"Вірю в Новоросію, вірю, що вона буде. Я навіть знаю, що вона буде, швидше за все, дуже швидко створена. Деякі противники й вороги не очікують, як це швидко станеться, але це відбудеться в будь-якому випадку. Скоро ми це побачимо", - заявив він.

При цьому він відмовився уточнити терміни її створення. "Є таке поняття, як військова таємниця, її я відкривати не буду", - заявив він.

"Що таке Новоросія? Новоросія - це об'єднання республік Донецької, Луганської, може бути, і інших. Це моя думка. Створювати Новоросію на території двох республік можна і потрібно", - зазначив він.

Варто відзначити, бойовик визнав, що зараз говорити про існування "Новоросії" не можна, тому що є дві окремі "народні республіки" - Донецька та Луганська.

20 травня самопроголошені Донецька і Луганська "народні республіки" оголосили про замороження проекту "Новоросія" і закриття відповідних політтехнологічних структур. Сепаратисти визнали, що сценарій, який передбачав об'єднання під брендом "Новоросії" кількох регіонів, які прагнуть до незалежності від України, провалився.

У свою чергу, колишній "міністр оборони" самопроголошеної "ДНР" Ігор Гіркін заявив, що "Новоросія" - це провал, який вже не "замазати".

Зараз ви читаєте новину «Терорист Захарченко заговорив про "Новоросію 2.0"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути