середа, 21 жовтня 2009 17:41

Терьохін розповів про зв"язок з Уколовим і свій стан

Терьохін розповів про зв"язок з Уколовим і свій стан

Один із нардепів від БЮТу і колишній міністр економіки Сергій Терьохін, якого звинувачують у причетності до "Артеківського" скандалу, сказав, що не заспокоїться доти, поки "ініціатори цієї справи не сядуть за ґрати".

Про це він заявив у коментарі кореспонденту Gazeta.ua.

"Тільки тоді в мене буде компенсація отих років життя, до яких я не доживу через цю ситуацію", - наголосив Терьохін.

Він зазначив, що ніяка моральна шкода не може бути оцінена грішми. Нардеп також розповів, що між ним і "бютівцем" Віктором Уколовим все ж існує певний зв"язок.

"Із моїм парламентським колегою Уколовим мене пов"язує те, що до 2002 року він був моїм помічником. Тому тут зв"язок існує. От і все. Але в цій історії, як в одеському анекдоті про Равина, в якого двоє синів і не має доньки-проститутки. Але про це весь ринок "Привоз" говорить", - відзначив Терьохін.

Екс-міністр висловив невдоволення тим, що найбільше унаслідок скандалу постраждали діти і його дружина.

"Днями мене більше двох годин допитували представник міністерства внутрішніх справ і генпрокуратури. І я їм сказав: в цій історії найбільше постраждали ці діти, яких використали, як ганчіркових ляльок. Мені їх шкода, бо як із цим жити далі я просто не уявляю. І моя дружина..., - каже після довгої паузи. - Слава тобі, Господи, що в мене синові 21 рік і він уже все розуміє і доньці 6 років - вона ще нічого не розуміє".

"Бютівець" розповів, що після того, коли його ім"я озвучили у ЗМІ, почало телефонувати безліч людей. Проте через важкий стан Терьохін просив усіх не дзвонити йому.

"Відразу після того, як в пресі все засвітилося, мені телефонували більше 70 разів. Телефон розривався. Я всіх просив, щоб перестали дзвонити. Бо це мені нагадувало чергу до мавзолею Леніна. Уявіть мій психологічний стан, а тут ще кожен тобі в трубку нагадує: "Йолкі зєльоні, як же так сталося? Всі вони подонки..." - пригадав він.

Нардеп сподівається, що за два тижні вдасться залагодити цю справу і зняти з себе усі звинувачення.

"Одна справа звинуватити людину в стандартному злочині. Інша справа - ось це, що вигадали. Ми зараз розбираємось. Думаю, що ще тиждень-два і ланцюжок буде розкручений. Моя позиція така - я розлютився, при чому дуже сильно. Зазвичай я людина мирна, завжди знаходив якісь компроміси. Але не в цьому випадку. Тепер доки хтось не сяде за цю провокацію, я не заспокоюсь. Зараз це моя основна ціль", - підкреслив Терьохін.

Нагадаємо, про нібито причетність Сергія Терьохіна до розбещення неповнолітніх вперше заявила юрист  Тетяна Монтян.

Зараз ви читаєте новину «Терьохін розповів про зв"язок з Уколовим і свій стан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

39

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути