четвер, 13 вересня 2012 16:24

Спецтема: Луценко за ґратами

Таксофони в колонії Луценка запрацюють протягом вересня - пенітенціарна служба

Таксофони в колонії Луценка запрацюють протягом вересня - пенітенціарна служба
Таксофони в колонії Луценка запрацюють протягом вересня. Фото: goodvin.info

Адміністрація Менської виправної колонії, в якій відбуває покарання екс-міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко, стверджує, що немає ніяких порушень його права на спілкування з адвокатами, а проблеми в роботі таксофонів будуть усунуті протягом вересня.

"Згідно з доповненням 7 "Правил внутрішнього розпорядку установ виконання покарань" у кімнаті для проведення короткострокових побачень передбачається встановлення кабін, розділених між собою від підлоги і стелі скляними перегородками. В кабінах повинен бути вмонтований переговорний пристрій (динамік або переговорна трубка). Ці правила обладнання кімнат короткострокових побачень є єдиним для всіх виправних колоній, а правила проведення побачень поширюються на всіх без винятку засуджених ", - повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада хоче відкупитися від Луценка – дружина

Крім того, у пенітенціарній службі також повідомили, що відповідно до вимог Кримінально-процесуального кодексу України та Правил внутрішнього розпорядку установ виконання покарань у колоніях не обмежується кількість телефонних розмов засуджених. Для цього в Менської колонії встановлені три таксофона.

Також за інформацією прес-служби, адміністрація Менської колонії все частіше фіксує останнім часом випадки збоїв у роботі встановлених в установі таксофонів. Ці збої - не з вини адміністрації колонії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У нас є контакти у Качанівській колонії, і ми знаємо, що там відбувається" - Власенко

"У зв'язку з цим для забезпечення постійної роботи таксофонів керівництво виправної установи звернулося до регіонального органу" Укртелекому "для проведення відповідних ремонтно-профілактичних заходів. Згідно відповіді фахівців" Укртелекому "заплановані роботи повинні бути завершені протягом вересня цього року", - йдеться в повідомленні .

Нагадаємо, дружина Луценка Ірина заявила, що не змогла конфіденційно поспілкуватися зі своїм підзахисним в Менської колонії.

Зараз ви читаєте новину «Таксофони в колонії Луценка запрацюють протягом вересня - пенітенціарна служба». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути