вівторок, 19 липня 2011 10:55

Табачника неможливо легко спекатися – політолог

Табачника неможливо легко спекатися – політолог

Найближчим часом в уряді з'явиться віце-прем'єр з гуманітарних питань. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Володимир Цибулько.

За його словами, про це нещодавно на приватній зустрічі повідомив один із урядових високопосадовців.

Коментуючи можливість призначення на цю посаду міністра культури Михайла Кулиняка чи радниці президента Ганни Герман, експерт наголосив: "Регіонали" спробують призначити більш символічну фігуру, ніж Кулиняк. Він лише адміністратор. А на такій посаді потрібен ідеолог. Герман в цьому сенсі більш ваговита фігура".

Цибулько пояснив, що бажання ввести в уряд віце-прем'єра з гуманітарних питань пов'язано із неможливістю "з'їсти" міністра освіти та науки, молоді та спорту Дмитра Табачника.

"Відчувається, що він – елемент дуже високих торгів. Його неможливо легко спекатися. Хоча у нього велика кількість промахів та помилок. Віце-прем'єр буде комунікатором з українською частиною країни. Він мав би виконувати ту ж функцію, що і за часів Кучми", - зауважив політолог.

Нагадаємо, після звільнення Віктора Тихонова в уряді залишилося тільки два віце-прем'єри. Згідно Конституції, їх має бути три.

Зараз ви читаєте новину «Табачника неможливо легко спекатися – політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути