вівторок, 05 липня 2011 18:59

Табачник задоволений електронним прийомом документів до ВНЗ

Табачник задоволений електронним прийомом документів до ВНЗ

Міністр освіти і науки, молоді та спорту України Дмитро Табачник заперечує звинувачення в неякісній роботі електронної системи прийому документів до вищих навчальних закладів.

"Чутки про те, що система працює з серйозними збоями - це неправда. За три дні подали заяви 12 тисяч абітурієнтів, а отже, система працює нормально", - сказав він журналістам у вівторок у Києві.

Міністр нагадав, що електронна подача документів є добровільною, і абітурієнти можуть подати документи до ВНЗ у паперовому вигляді.

"Я хочу сказати, що в університеті Берклі 8 днів висіло оголошення, що аналогічна програма ремонтується, і університет Берклі не завалився. Будь-які чутки, що це комусь заважає, я просто не сприймаю", - підкреслив Табачник.

Він зазначив, що в роботі системи є певні технічні збої. При цьому чиновник зауважив, що Міносвіти постійно вимагає від приймальних комісій швидше реагувати на проблеми в роботі системи.

Зараз ви читаєте новину «Табачник задоволений електронним прийомом документів до ВНЗ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути