субота, 23 лютого 2013 11:02

Син комуністки Вікторії Бабич закидав яйцями "беркутівців" в Охтирці

Син комуністки Вікторії Бабич закидав яйцями "беркутівців" в Охтирці
Фото: tsn.ua

В Охтирці комуністи зайняли постамент біля пам'ятника Леніну, якого зруйнували прихильники "Свободи" на чолі з нардепом Ігорем Мірошниченком. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Прихильників "Свободи" взяли в коло "беркутівці" та "міліціонери". Дискусії між простими людьми, якщо і відбуваються, то спокійні.

Активних дій немає. Один з місцевих жителів кричить "свободівцям" російською: "Скільки вам заплатили? По сто гривень? Так приходьте до мене на роботу. Я вам по стільки ж заплачу. Будете створювати щось своїми руками, піда** хр***ви."

З іншого боку площі стоїть мікроавтобус "ГАЗель" з символікою КПУ та мегафонами. Біля мікрофону зібралося близько 70 людей. Майже всі - пенсіонери. Ведучий мітингу привітав усіх, хто зібрався, з Днем захисників вітчизни.

За словами нардепа Вікторії Бабич, мітинг комуністів триватиме ще 1,5 години. А коли люди розійдуться, Леніна все ж поставлять.

"Ленін буде стояти на цьому місці. У цьому я вам клянусь", - вкотре сказала журналістам та опонентам Бабич.

Кілька хвилин тому прихильники КПУ спробували закидати "свободівців" яйцями. Переважно вони потрапили у міліціонерів та "беркутівців". Правохоронці намагаються переконати Бабич, щоб прибічники її політичної сили нічого не кидали у "свободівців" та міліціонерів.

"Нехай вони спочатку не бризкають газовим балончиком",- відповіла вона.

Як стало відомо, яйця кидав 17-річний син БАбич. Він вибачився перед міліціонерами та пообіцяв, що більше цього робити не буде.

"Свободівці" тим часом почали вигукувати "Банду геть!". А з боку комуністів літня жіночка заспівала пісню про добро.

Зараз ви читаєте новину «Син комуністки Вікторії Бабич закидав яйцями "беркутівців" в Охтирці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

357

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути