понеділок, 30 травня 2011 14:31

"Свободівець" побив п'ятьох силовиків?

"Свободівець" побив п'ятьох силовиків?

Співробітники Львівського обласного управління по боротьбі з організованою злочинністю затримали в Івано-Франківську керівника стрийської міської організації партії "Свобода", депутата Стрийського райради Мар'яна Берездецького.

Про це повідомив начальник центру зв'язків з громадськістю управління Міністерства внутрішніх справ в Івано-Франківській області Василь Гультайчук, пише "Сегодня".

У свою чергу прес-секретар львівської обласної організації "Свободи" Леся Федів підтвердила затримання Берездецького співробітниками УБОЗу.

"Затримали у зв'язку з подіями 11 квітня, коли до Львова приїжджав Віктор Янукович, і свободівці влаштували пікет і театралізоване дійство, а також щодо подій 9 травня у Львові", - сказала вона.

Федів вказала на те, що Берездецький відпущений і ходить на допити.

Також у нього вже була очна ставка з п'ятьма співробітниками правоохоронних органів, які стверджують, що він їх побив.

Як повідомлялося, раніше "Свобода" заявляла про викрадення Берездецького невідомими в Івано-Франківську 27 травня на вул. Тролейбусній біля виходу з супермаркету, коли сім невідомих міцної статури в цивільному схопили його і без будь-яких пояснень затягнули до білого мікроавтобусу і відвезли у невідомому напрямку.

18 і 23 травня суди заарештували трьох депутатів районних рад від партії "Свобода" у рамках розслідування масових заворушень у Львові 9 травня.

Зараз ви читаєте новину «"Свободівець" побив п'ятьох силовиків?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути