субота, 18 січня 2014 19:00

Спецтема: Євромайдан-2013

"Свобода": Влада готує чергову провокацію проти Майдану - захоплення складу зброї

"Свобода": Влада готує чергову провокацію проти Майдану - захоплення складу зброї
Фото: zn.ua

Влада готує чергову брутальну провокацію проти активістів Майдану. Про це повідомляє прес-служба ВО "Свобода" з посиланням на власні джерела.

"Найманці влади готуються невдовзі захопити магазин зі зброєю чи навіть склад із боєприпасами. При цьому режим Януковича та підконтрольні йому ЗМІ подадуть зазначені дії як силове захоплення зброї активістами Майдану. Зокрема, особи, яких буде задіяно у провокації, можливо, матимуть символіку "Свободи", - зазначається у повідомленні.

Прес-служба ВО "Свобода" заявляє: у разі, якщо подібний сценарій буде втілено в життя, уся відповідальність за можливі наслідки ляже на чинну владу.

У політсилі наголосили: "Ні члени ВО "Свобода", ні будь-хто з активістів Майдану жодним чином не причетні до цього. Закликаємо владу не вдаватися до безглуздих, безвідповідальних та вкрай небезпечних дій, тим паче що ці злочинні плани вже відомі громадськості".

Зараз ви читаєте новину «"Свобода": Влада готує чергову провокацію проти Майдану - захоплення складу зброї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

87

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути