четвер, 07 листопада 2013 21:10

"Свобода" вимагає покарати чиновника ФФУ за державну зраду

"Свобода" вимагає покарати чиновника ФФУ за державну зраду
Ігор Мірошніченко. Фото: svit24.net
Народний депутат від ВО "Свобода" Ігор Мірошніченко звернувся з листом до президента України Віктора Януковича з вимогою терміново притягнути до відповідальності осіб, відповідальних в дискредитації і підриву національного іміджу України під час матчів відбіркового турніру чемпіонату світу 2014 року, передає The Kiev Times.

Мова йде про лист, нібито направленому в дисциплінарний комітет ФІФА і підписаному віце-президентом ФФУ Сергієм Стороженком, в якому той просить дискваліфікувати "Арену Львів" за "нацисткий скандал" на матчі між збірними України та Сан-Марино, який відбувся 6 вересня.

За словами Мірошниченка, інформація в цьому листі мала характер підривної для всього українського народу. Свободівець вважає, що саме таким чином чиновник ФФУ вирішив звести особисті рахунки з посадовими особами стадіону "Арена-Львів". Більше того, саме Стороженко нібито сам і організував ті провокації, які відбулися на цьому стадіоні під час поєдинку збірної України проти Сан-Марино.

У разі, якщо ознаки державної зради будуть доведені, Мірошниченка вимагає притягнути до відповідальності Стороженка і всіх, хто пов'язаний з цією справою.

Як відомо, Стороженко заперечує свою причетність до скандального листа.
Зараз ви читаєте новину «"Свобода" вимагає покарати чиновника ФФУ за державну зраду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

169

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути