неділя, 11 листопада 2012 19:19

"Свобода" прагне виставити українські суди на загал

"Свобода" прагне виставити українські суди на загал
Фото: tvi.ua

Українським судам необхідно дати відчути, що на них дивляться вся країна і увесь світ.

Про це в ефірі телеканалу ТВі заявив кандидат від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" на столичному ОВО № 223 Юрій Левченко.

"Ми маємо пікетувати, залучати громадськість, ЗМІ. Треба дати судам відчути, що на них дивиться вся країна, весь світ", - наголосив Левченко.

На його думку, українські судді не є настільки продажними, що вони будуть готові піти на відверту фальсифікацію, коли вже є рішення ЦВК, коли вже всі готові до перевиборів на п'яти мажоритарних округах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Раді буде на 5 нардепів менше. ЦВК встановила результати за мажоритаркою

"Усе зрештою залежить від нас. Ми маємо боротися, пильнувати, збиратися громадою", - підсумував "свободівець".

Нагадаємо, сьогодні Центральна виборча комісія завершила встановлення офіційних результатів виборів народних депутатів Верховної Ради України. В цілому за партійними списками та в одномандатних округах у парламент обрані 445 народних депутатів. З них від Партії регіонів - 185, ВО "Батьківщина" - 101, партії "УДАР" - 40, ВО "Свобода" - 37, КПУ-32, партії "Єдиний центр" - 3, Народної партії - 2, партії "Союз" - 1, Радикальної партії О.Ляшка - 1, а також 43 самовисуванця.

У п'яти одномандатних округах ЦВК визнала неможливим встановити результати виборів, тому Верховна Рада рекомендувала їй призначити повторні вибори в цих округах. Йдеться про округи № № 94 (Обухів, Київська область), 132 (Первомайськ, Миколаївська область), 194 і 197 (Черкаська область), 223 (Київ, Шевченківський район).

Зараз ви читаєте новину «"Свобода" прагне виставити українські суди на загал ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

47

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути