пʼятниця, 01 березня 2013 18:36

"Свобода" зриватиме всі заходи, на яких буде Хоптян – Кайда

"Свобода" зриватиме всі заходи, на яких буде Хоптян – Кайда
Кайда: "Ми показуємо приклад, що треба боротися. Опозиція довела, що з нами треба рахуватися". Фото: zz.te.ua

Нардеп від ВО "Свобода" Олексій Кайда прогнозує подальші мітинги з боку його однопартійців на Тернопільщині. За його словами, блокування "свободівцями" Тернопільського національного економічного університету під час засідання у цьому приміщенні колегії ОДА – лише перша акція.

"Це початок тих акцій, які "Свобода" буде проводити у Тернополі і в області. "Свобода" буде зривати всі заходи, де присутній Хоптян – чи засідання колегії, чи урочисті заходи. Ми показуємо приклад, що треба боротися. Опозиція довела, що з нами треба рахуватися", - наголосив Кайда під час прес-конференції у Тернополі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Тернополі "свободівці" влаштували масову бійку з "Беркутом"

Він зазначив, що таким чином його партія протестує проти невведення у склад обласної ради депутатів. Цей процес розтягнувся уже на два роки. Питання вирішують на рівні ЦВК, проте поки що безрезультатно. А членам місцевої ТВК, що мала прийняти рішення з цього приводу, нібито заборонив ходити на збори губернатор.

Кайда також здивувався, чому на засідання колегії не пускали народних депутатів від "Свободи". Поки нардепи Михайло Головко і Олег Сиротюк пробивалися через наряд "Беркуту" до зали університету, губернатор покинув приміщення і проводив зустріч із представником президента Олександром Нефьодовим у райцентрі Ланівцях.

"Я на засідання Кабміну ходжу спокійно. Він (Хоптян – Gazeta.ua), шо, цар? Ми його за 50 км загнали і далі заженемо", - зауважив Олексій Петрович.

 

Зараз ви читаєте новину «"Свобода" зриватиме всі заходи, на яких буде Хоптян – Кайда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

74

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути