пʼятниця, 29 липня 2011 17:22

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Свідок обвинувачення назвав Тимошенко борцем за справедливість

Свідок обвинувачення назвав Тимошенко борцем за справедливість

Один зі свідків обвинувачення у "газовій справі" проти Юлії Тимошенко заявив, що екс-прем'єр є "борцем за справедливість".

"Не вважайте це за емоцію, але більшого патріота і борця за справедливість, ніж прем'єр Тимошенко я не зустрічав у своєму житті", - сказав екс-заступник міністра Кабінету міністрів Іван Ратушняк.

Між тим, Генпрокуратура допитала в якості свідка колишнього першого заступника голови "Нафтогазу України" Ігоря Діденка.

Він не зміг пригадати в якості якого документа він прийняв директиви Тимошенко.

"Мені ці документи надав мій прямий керівник Олег Дубина. Я побачив там підписи Юлії Тимошенко, печатку та основні цифри – 450 (доларів за тисячу кубометрів газу), 1,7 (ставка транзиту), та 11 млрд. кубометрів газу. Для мене цього було достатньо, я був в курсі питання", - сказав Діденко, якого цитує прес-служба БЮТ.

"Але градус емоцій і кількість інформації, яку треба було тримати в голові, не дозволяли мені звертати увагу на те, що не мало для мене великого значення", - додав він.

На прохання все ж таки пригадати обставини того, як він отримав документ, Діденко заявив: "Не провокуйте мене фантазувати, я сказав те, що я знаю і пам'ятаю".

Зараз ви читаєте новину «Свідок обвинувачення назвав Тимошенко борцем за справедливість». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути