пʼятниця, 12 жовтня 2012 22:43

Сумських дітей змушують писати твори про досягнення Партії регіонів

На Сумщині школярів змусили писати про успіхи влади. Про це в ефірі телеканалу ТВі розповіла мама одного із сумських школярів, яких у школі змусили писати твір про економічні досягнення влади, очолюваної представниками Партії регіонів.

Жінка, зокрема, заявила, що діти розгубилися, отримавши таке завдання. Багато учнів навіть не знали, що означають слова, котрі зустрічалися в тексті.

"Моя дитина прийшла зі школи із круглими очима і сказала: "Мама, уявляєш, писали, про що я навіть не зрозумів. Я навіть не знаю, що таке "стратегія", - розповіла пані Олена в телефонній розмові зі студією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Більше 17% населення готові вийти на вулицю у разі фальсифікації виборів - експерт

"Не треба дітям 10-11 років вкладати у голову політику. Її і так надто багато на телебаченні. А ще приходити в школу, змушувати писати про тему, в якій вони не розбираються... Як діти десяти-одинадцяти років можуть обговорювати і адекватно оцінювати ситуацію?" - поскаржилась жінка.

Автор: Фото: Цензор.Нет
 

Слід зазначити, що за інформацією деяких ЗМІ вищезгадане творче завдання проводиться серед кількох класів. Зокрема, старшокласникам пропонують написати твір-роздум на тему "Я пишаюся новою Сумщиною!". Нагородження нібито має відбутися 26 жовтня – за два дні до дня голосування на парламентських виборах.

 

Зараз ви читаєте новину «Сумських дітей змушують писати твори про досягнення Партії регіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути