понеділок, 18 липня 2011 19:13

Судовий процес над Тимошенко має бути справедливим - президент ПАРЄ

Судовий процес над Тимошенко має бути справедливим - президент ПАРЄ

Президент ПАРЄ Мевлют Чавушоглу під час візиту в Україну відповів на питання журналістів щодо резонансного суду у кримінальній справі екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

"Як президент ПАРЄ, я, в першу чергу, повинен відзначити, що цей судовий розгляд має бути прозорим", - зазначив Чавушоглу на прес-конференції.

Про це УНН повідомили у прес-службі народного депутата від Партії регіонів, голови Комітету Верховної Ради з питань правосуддя Сергія Ківалова.

"Хочу зазначити, що в різних країнах були судові розгляди над колишніми політичними лідерами. Ще раз хочу підкреслити, що не варто передбачати хід цього судового розгляду. Але, в будь-якому разі, процес повинен бути справедливим. Звичайно ж, жодна з сторін не може політизувати цей судовий процес", - констатував президент ПАРЄ.

Нагадаємо, кримінальну справу щодо газових контрактів проти екс-прем'єра Тимошенко Генпрокуратура порушила 11 квітня за фактом перевищення влади і службових повноважень при укладанні газових контрактів.

Зараз ви читаєте новину «Судовий процес над Тимошенко має бути справедливим - президент ПАРЄ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути