вівторок, 16 квітня 2013 10:19

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Суд по Щербаню розпочався без Тимошенко

Суд по Щербаню розпочався без Тимошенко
Головує на засіданні суддя Оксана Царевич. Фото: zn.ua

Печерський районний суд Києва розпочав слухання справи вбивства народного депутата Євгена Щербаня без участі екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Захисник Тимошенко Сергій Власенко поцікавився, чи відомо судді про заяву Качанівської колонії про те, що Тимошенко має можливість бути присутньою на суді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко відмовилася від пропозиції виписатися з лікарні - лікар

Суддя Оксана Царевич відповіла, що на адресу суду надійшов акт про те, що Тимошенко не забажала бути присутньою. Однак документ не зачитала.

Суд розпочав допит свідка Віталія Гайдука, який у 1994-1997 роках обіймав керівні посади у Донецькій облраді та в Донецькій обласній державній адміністрації.

Нагадаємо, захист Юлії Тимошенко звернувся до Печерського районного суду Києва з клопотанням про допит у судовому засіданні Віталія Гайдука та Сергія Тарути. Ці свідки допитувалися слідчими прокуратури у рамках досудового розслідування справи, проте обвинувачення уникало їх публічного допиту у судовому засіданні, оскільки вони заявляли про відсутність будь-яких конфліктів між Євгеном Щербанем та Юлією Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Суд по Щербаню розпочався без Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути