вівторок, 12 липня 2016 10:28

Суд арештував свердловини міністра уряду Азарова

Суд арештував свердловини міністра уряду Азарова
Фото: ukranews.com

Суд наклав арешт на 14 свердловин компанії "Парі" групи Burisma, що належить колишньому міністру екології Миколі Злочевському.

Відповідне рішення прийняв Печерський райсуд Києва, повідомляють "Українські Новини".

Зокрема, заарештовано 6 свердловин на Никловицькому родовищі у Львівській області, 6 свердловин на Пилипівському родовищі в Івано-Франсківській області та 2 свердловини на Шереметьєвському родовищі в Чернівецькій області.

Раніше Печерський райсуд Києва задовольнив клопотання Генпрокуратури і наклав арешт на 20 свердловин газодобувної компаній "Еско-Північ", що належить Злочевському.

Загалом було арештовано 46 свердловин компаній групи Burisma в 5 областях. Окрім того, 1 липня арешт наклали на свердловину ТОВ "Сістемойлінженерінг" у Харківській області.

Як зазначається, арешти накладені в рамках досудового розслідування Генпрокуратури щодо привласнення грошових коштів службовими особами держкомпанії "Укргазвидобування" протягом 2010-2014 років при виконанні договорів про спільну діяльність. Також ведеться справа за підозрою в ухилянні від сплати податків посадовими особами низки компаній групи Burisma.

Як відомо, Микола Злочевський був міністром екології з червня 2010 року до квітня 2012 року. Є власником компанії Burisma Holdings, яка заснована 2002 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саакашвілі пообіцяв знести паркан навколо дачі екс-міністра екології

Нагадаємо, 7 липня генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що Генеральна прокуратура розслідує розкрадання газу, до якого причетний екс-міністр екології Микола Злочевський.

Зараз ви читаєте новину «Суд арештував свердловини міністра уряду Азарова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути