понеділок, 20 січня 2014 16:48

"Країна зараз в такій ситуації, що лише сірник чиркни" — Ярема про застосування зброї спецпризначенцями

"Країна зараз в такій ситуації, що лише сірник чиркни" — Ярема про застосування зброї спецпризначенцями
Фото: tsn.ua

Колишній керівник столичної міліції, а нинішній депутат Віталій Ярема, вважає, що правоохоронцям не варто застосовувати зброю в сутичках із активістами. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Я це казав ще коли вийшов отой недоношений генерал, який місяць тому приїхав з Дніпропетровська, і казав, що міліція мала право застосовувати зброю біля Святошинського управління. Мені тоді хотілося йому просто уші понакручувати. Країна зараз в такій ситуації, що тільки сірник чиркни. В людей десятки тисяч зброї на руках. Та й самі міліціонери візьмуть зброю, тільки невідомо проти кого її направлять. Зараз є два шляхи вирішення ситуації — мирний і насильницький. В іншій нормальній країні влада вже пішла б у відставку давно. Але ж унікальність нашого президента не лише в тому, що він єдиний на земній кулі має дві судимості. Він єдиний хто ігнорує таку кількість людей. Вийди до нас. Ціна питання в чому? Звільни незаконно засуджених людей, притягни до відповідальності винних і хоча би повернися до переговорів з Євросоюзом. Заспокой суспільство. Нічого подібного, пацани не уступають", - каже Ярема.

На питання про те, що може вже й Президент не знає що робити, Ярема відповів, "що все він знає".

"От ми сиділи на днях на засіданні фракції і кожен виказував свою точку зору. В "регіонах" жорстока дисципліна. Вони ж самі про це кажуть: "Ми солдати". Їх тримають на гачках і не дай Бог, хтось із них піде проти думки президента. Для таких будуть серйозні наслідки. Їх залякують, що заберуть бізнес, наприклад", - зауважив депутат.

Зараз ви читаєте новину «"Країна зараз в такій ситуації, що лише сірник чиркни" — Ярема про застосування зброї спецпризначенцями ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути