пʼятниця, 03 лютого 2012 15:40

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Прихильники Тимошенко скидаються грошима на мило і шампуні для екс-прем'єра

Прихильники Тимошенко скидаються грошима на мило і шампуні для екс-прем'єра

Наступного тижня прихильники Юлії Тимошенко планують відвідати Качанівську колонію, в якій утримується екс-прем'єр-міністр.

Про це у коментарі кореспонденту Gazeta.ua розповіла киянка Валентина Олійник, яка кожного дня навідує наметове містечко на Хрещатику.

"У вівторок остаточно вирішать, коли ми їдемо. З Києва буде відправлятись автобус на 70 чоловік. Може, до колонії ще приїдуть автобуси з людьми із Одеси та інших міст", - відзначила Олійник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент ПАРЄ провідає Тимошенко, щоб побачити "тризіркову в'язницю"

За її словами, зараз збираються гроші для закупівлі необхідних речей як для Тимошенко, так і для інших ув'язнених жінок Качанівської колонії.

"Будемо закуповувати їжу, а також мило, шампуні та інші засоби гігієни. Плануємо передати їх Юлії Володимирівні", - уточнила активістка.

"Скоріш за все, будемо давати оголошення, що всі, хто хоче прийняти участь у поїздці до Качанівської колонії, можуть приєднатись до нас і передати щось для Юлії Володимирівни", - додала Олійник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кожем'якін вийшов від Тимошенко з купою доручень

Слід відзначити, що зараз у наметовому містечку на Хрещатику під Печерським райсудом постійно перебувають близько 40 людей.

Зараз ви читаєте новину «Прихильники Тимошенко скидаються грошима на мило і шампуні для екс-прем'єра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

52

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути