середа, 07 грудня 2011 17:41

Спецтема: Кримінальна справа проти Кучми

Сторона Гонгадзе зловила адвокатів Кучми на правовому "ляпі"

Сторона Гонгадзе зловила адвокатів Кучми на правовому "ляпі"

Представник потерпілої Мирослави Гонгадзе у справі Леоніда Кучми - Валентина Теличенко - заявила, що скарга адвокатів екс-президента не підлягає розгляду, оскільки було повідомлення про закінчення досудового слідства.

Після його завершення скарги, за словами учасниці судового розгляду, вже не подаються, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Теличенко звернулась до прокурора Басова із проханням повідомити, чи закінчено досудове слідство. Той спочатку підтвердив цю інформацію, але згодом заявив, що досудове слідство було поновлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд почав думати над законністю порушення справи проти Кучми

На прохання Теличенко показати постанову про відновлення досудового слідства Дмитро Басов сказав, що у нього немає цього документа.

Після цього суддя Галина Супрун оголосила технічну перерву, аби знайти відповідну постанову. За її словами, вона не знає, в якому томі справи міститься цей документ.

Коли вона повернулась з дорадчої кімнати, то сказала, що суд не вважає, що дана скарга не може розглядатися. Всі матеріали надані суду і суд їх досліджує. Прокурор у своєму виступі пояснив, що існує постанова про відновлення досудового слідства. А також, що постанова про відновлення слідства не має обов'язково долучатися до матеріалів справи

Зараз ви читаєте новину «Сторона Гонгадзе зловила адвокатів Кучми на правовому "ляпі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути