субота, 27 липня 2013 09:26

"Столиця Київської Русі вітає гостей із провінції Путіна і Гундяєва" - біля Володимирської гірки збираються люди

Неподалік Володимирської гірки у центрі Києва починають збиратися паломинки, та люди які прийшли на святкування 1025-річчя хрещення Русі.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Однак, близько нікого не підпускають. По периметру Європейської площі патрулюють кілька сотень міліціонерів. Усю територію Українського дому заблоковано правоохоронцями. Також між Хрещатиком на Українським домом стоїть паркан та ряд правоохоронців, а також кілька автобусів з міліцією. У переході Європейської площі патрулюють близько двохсот "беркутівців".

Зазначимо, що саме там о 9 годині свою акцію проти приїзду патріарха Кирила та президента Росії Володимира Путіна мали провести представники ВО "Свобода". Але поки що вони зібралися на протилежній стороні від Європейської площі. Загалом їх зібралося зо два десятки. Вони тримають плакати "Геть московських окупантів - геть московських холуїв", "Геть російський імперіалізм", "Кирил - патріарх за сталінсько-гебістським каноном", а також великі плакати із зображеннями Путіна та Кирила і написами "Столиця Київської Русі вітає гостей із провінції Путіна і Гундяєва".

 

Зараз ви читаєте новину «"Столиця Київської Русі вітає гостей із провінції Путіна і Гундяєва" - біля Володимирської гірки збираються люди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

294

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути