четвер, 03 грудня 2015 08:41

Стець подав у відставку

Стець подав у відставку
Фото: УНІАН

Міністр інформаційної політики України, кум президента України Петра Порошенка Юрій Стець подав у відставку. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Рік тому я став членом уряду. 9 місяців тому розпочало свою роботу МІП. Як і обіцяв, звіт про свою діяльність триматиму публічно, зокрема, і тут - у Фейсбук...І, звісно, як і обіцяв рік тому, з початком сесійного тижня пройду всі юридичні процедури в ВР та КМУ, пов'язані з реєстрацією офіційної заяви про відставку", - зауважив він.

Рік тому я став членом уряду. 9 місяців тому розпочало свою роботу МІП. Як і обіцяв, звіт про свою діяльність триматиму...

Posted by Юрій Стець on 2 грудня 2015 р.


"Звичайно, я пам'ятав про "фактор 3 грудня" і знав, що воно - 3 грудня - рано чи пізно настане. Шкода, що рік був таким коротким .... Приємно, що він був! Спасибі за нього!" - написав у свою чергу на своїй сторінці в Facebook радник міністра інформаційної політики Олександр Бригинець.

Нагадаємо, раніше міністр інформаційної політики України Юрій Стець повідомив, що має намір подати у відставку 3 грудня 2015-го. А також казав, що Міністерство інформаційної політики може бути ліквідовано наприкінці року.

Зараз ви читаєте новину «Стець подав у відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути