четвер, 18 жовтня 2012 17:02

Стець: Опозиції на ТБ більше? Хіба Держкомтелерадіо може говорити щось інше?

Стець: Опозиції на ТБ більше? Хіба Держкомтелерадіо може говорити щось інше?
Юрій Стець каже, що опозиція представлена менше ПР на ТБ. Фото: molbuk.ua

Представленість опозиції на телебаченні не більша за представленість влади, аби зрозуміти це, достатньо ввімкнути телевізор.

Про це Gazeta.ua розповів народний депутат, голова комітету з питань свободи слова та інформації Юрій Стець, коментуючи результати моніторингу відомства щодо того, що опозиція за обсягами представленості на телебаченні представлена у 2,4 рази більше за владу.

"Очевидно, що люди, які залежні від влади, їх зарплатня, робота залежить від влади, то іншого говорити не будуть. Там абсолютно зрозуміла історія", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Держкомтелерадіо запевняє, що опозиції на ТБ більше, ніж ПР

Окрім того, на його думку, керівництво відомства готове говорити брехню. "Не треба бути занадто розумним, аби подивитися телевізор і з'ясувати чи правда це, чи ні, але, очевидно, що це не так. Це зрозуміло всім, крім тих, хто хоче закрити очі на це. І зараз я говорю про керівництво про Держкомтелерадіо. Вони готові говорити собі, і своїм дітям те, що не відповідає дійсності", - додав Стець.

Нагадаємо, Держкомтелерадіо стверджує, що опозиція за обсягами представленості на телебаченні представлена у 2,4 рази більше за владу.

При проведенні дослідження аналізуються ефіри таких телеканалів: ІНТЕР, 1+1, ICTV, Новий канал, СТБ, ТРК "Україна", Перший національний, 5-й канал. Держкомтелерадіо оприлюднило результати моніторингу за 8-14 жовтня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МЗС розповсюдило по всім дипломатичним місіям фальшивий медіа-моніторинг Держкомтелерадіо - експерти

"Додавання часу висвітлення діяльності органів державної влади до часу присутності Партії регіонів у ефірах не є коректним, проте, навіть при використанні такого сумування, перевага присутності "опозиційних" сил буде близько 86%", - заявили в відомстві.

Зараз ви читаєте новину «Стець: Опозиції на ТБ більше? Хіба Держкомтелерадіо може говорити щось інше?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути