четвер, 14 березня 2013 16:42

Стан Луценка погіршується, а тюремники відмовляються допомагати — дружина

Стан Луценка погіршується, а тюремники відмовляються допомагати — дружина
Юрію Луценку стає гірше. Фото: dt.ua

Стан здоров'я екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка погіршується, проте в Державній пенітенціарній службі України не йдуть на поступки, аби хворий міг перевірити здоров'я в київській клініці "Оберіг", якій він довіряє.

Про це заявила в коментарі Gazeta.ua дружина екс-міністра внутрішніх справ, захисникта народний депутат від фракції ВО "Батьківщина" Ірина Луценко.

Вона нагадала, що "Луценка вивезли на 5 день після операції, йому була показана наступна операція, яку треба було зробити, як три відкриті виразки повинні були зажити. 25 лютого його мали вивезти в клініку "Оберіг" для того, аби обстежити, чи зажили ці виразки, чи ні".

Окрім того, за її словами, в Державній пенітенціарній службі України не зважають на тяжкий стан здоров'я її чоловіка. "На сьогоднішній день пенітенціарна служба відмовляється його вивозити в клініку "Оберіг", знов йому рекомендує тих лікарів, яких вона вважає за потрібне, вона відмовляється проводити обстеження та брати в нього аналізи на кровотечу", - додала Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Парламент має запрацювати, аби врешті вирішити питання з київськими виборами - опозиціонер

Також дружина екс-міністра розповіла, що він себе почував не так погано, поки пив ліки, які йому прописали в клініці: "Поки пив медикаменти, то відчував себе більш-менш не погано. Проте ті препарати, які були прописані клінікою "Оберіг", які нами ще були куплені, завершилися, а лікування йому ніякого не надається".

"Луценко почуває себе погано. Стан його погіршується, - підкреслила вона. - В нього постійне запаморочення, але лікуватися в Чернігівській лікарні він відмовляється, оскільки він розпочав лікування з тими лікарями, яким довіряє (із клініки "Оберіг" - ред.), але таке лікування пенітенціарна служба надавати йому не хоче, та категорично відмовляється вивозити в клініку "Оберіг" для подальшого лікування. Юра зараз знаходиться в колонії без належного медичного контролю та лікування. Я наполягаю на тому, що йому потрібна операція, але не зрозуміло, чи зажили ті виразки, чи ні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джемілєв: Влада не змогла приструнити Меджліс, тому "вони взяли курс на знищення"

Нагадаємо, засудженого прооперували в київській клініці "Оберіг" та 30 січня етапували в Менську колонію. Дружина і захисник екс-міністра Ірина Луценко розцінила це як замах на його життя.

Зараз ви читаєте новину «Стан Луценка погіршується, а тюремники відмовляються допомагати — дружина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути