вівторок, 24 травня 2016 10:54

Стало відомо, про що ще домовились Порошенко, Путін, Меркель і Олланд

Стало відомо, про що ще домовились Порошенко, Путін, Меркель і Олланд

Президент України Петро Порошенко, канцлер ФРН Ангела Меркель, президент Франції Франсуа Олланд і президент РФ Володимир Путін під час телефонних переговорів заявили про готовність швидко виконати мінські домовленості.

Про це повідомили у канцелярії президента Франції.

Єлисейський палац в комюніке заявив, що учасники розмови "виявили готовність зробити усе можливе для виконання в повному обсязі мінських домовленостей, причому - якнайшвидше".

"Вони наголосили, що важливо вжити необхідних заходів для зміцнення перемир'я на сході України, починаючи з відведення озброєнь, планування відведення військ і звільнення полонених", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Нормандські" президенти підтримали введення поліцейських ОБСЄ на Донбас

У Єлисейському палаці також заявили, що сторони говорили про "вже виконану роботу з низки політичних питань, яка має допомогти проведенню місцевих виборів на Донбасі, відповідно до українського законодавства та за стандартами ОБСЄ".

Раніше експерт Тристоронньої контактної групи в Мінську Ольга Айвазовська заявляла, що вибори на окупованому Донбасі неможливо провести цьогоріч.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, про що ще домовились Порошенко, Путін, Меркель і Олланд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути